Käytännöt

Asiaa liikuntatunneista

Koululiikunnan päätavoitteena on oppilaan terveyden ja fyysisen kunnon ylläpitäminen ja kehittäminen. Samalla opitaan sosiaalisia taitoja, itsetuntemusta ja muodostetaan tulevaisuudelle tärkeitä elämäntottumuksia.
On tärkeää, että oppilas oivaltaa terveellisen, aktiivisesti liikkuvan elämänta-van merkityksen itselleen ja sitoutuu siihen myös vapaa-aikanaan.

Edellytämme, että oppilaat pukeutuvat liikuntatunneille asiallisesti ja ottavat mukaansa ne urheiluvälineet, joita tunnilla on ilmoitettu tarvittavan. Muista seurata ilmoitustaulua.

Sisäliikuntaa varten verryttelyhousut tai muuten joustava ja liikkumiseen so-piva alaosa ja t-paita; sisätossut.
Peseytymisvälineet, vaihtopaita ja -sukat.

Ulkoliikuntaan tarvitaan liikuntaan sopivat lenkkitossut sään mukainen kerrospukeutuminen asiallisinta.
Peseytymisvälineet, vaihtopaita ja -sukat.

Liikuntatunteja on 2 viikossa kaikilla luokilla. Valinnaisaineena voi valita 8. ja 9. luokilla liikuntaa lisää, esim. palloilun.

Vierivät kivet eivät sammaloidu!

Terve sielu terveessä ruumiissa!

Yhä ylemmäs, yhä nopeammin, yhä korkammalle!

Terveisin liikunnan opet

Tiina  Huhtala