Kirkonkylän koulu

Kyläkarviantie 20
39930 Karvia

kk.koulu@karvia.fi

Perunakellari on kokoelma interaktiivisia harjoituksia, joiden käyttö on maksutonta. Valtaosa materiaalista on suunnattu alakouluikäisille oppilaille, mutta mukana on myös tehtäviä tavallisesti myöhemmin alkaviin oppiaineisiin, kuten ranska ja espanja.

Tehtävän yhteydessä mainittu kohderyhmä on suuntaa-antava. Monet tehtävistä soveltuvat hyvin myös kohderyhmää vanhemmille oppilaille, ainakin kertaus- ja eriyttämismielessä.

Ympäristö- ja luonnontiedon, biologian, maantiedon, fysiikan ja kemian harjoitukset löytyvät yhteisestä Luonnontiede-osastosta.

Tällä hetkellä Perunakellarissa on 328 harjoitusta. Lisää harjoituksia ei enää tule entiseen malliin, mutta satunnaisesti kuitenkin. Uusia oppiaineita ei olla lisäämässä.

Google on hakukone, joka järjestää dokumentit niihin johtavien linkkien määrän ja laadun mukaan.
Papunet on selkotekstinen  sivusto, josta löytyy esi- ja alkuopetukseen  sopivia pelejä.
Wikipedia on sanakirja, josta löytyy tietoja eri asioista vaihtelevasti

Netti-Moppi on oppimisympäristö matematiikan ja fysiikan opiskeluun. Vaatii salasanan, jonka saa koululta.

Ekapeli on tietokoneella pelattava oppimispeli, joka harjoittaa lukutaidon perusteita.