Kouluterveydenhuolto

Koulutervyedenhoitaja Minna Käkelän laatima tiedote:

Kirkonkylän koulun ja Yläkoulun oppilaiden terveystarkastukset tehdään poikkeuksellisesti peruspalvelukeskuksessa, lastenneuvolan tiloissa, osoite Iltaruskonkatu 1. Näihin em. koulujen oppilaiden tapaamisiin lähetän kutsun tänä vuonna kotiin jokaiselle oppilaalle kirjeitse. Näin ollen huoltajat tietävät huolehtia esim. kuljetuksesta, mikäli lapsi ei tule yksin.

Alakoululaisten päivänä on kuukauden ensimmäien  tiistai, joinakin kuukausina myös kuukauden viides tiistai, mikäli sellainen kalenterissa on ja yläkouluikäisten vastaanotto toimii torstaisin. Vastaanotolle pääsee entiseen tapaan myös muissa kuin terveystarkastusasioissa, mutta toivon, että kaikkiin tapaamisiin sovitaan alkavana vuonna ennalta tarkka aika joko soittamalla tai sähköpostitse. Sairaustapauksissa voi ottaa yhteyttä myös terveysaseman keskukseen, jota kautta voi varata ajan joko lääkärin tai hoitajan vastaanotolle hoidon järjestämiseksi. ( puh. 02-577 3800 )

Laajat, koululääkärin tapaamisen sisältävät tarkastukset ovat 1., 5. ja 8. luokilla, tuolloin myös huoltajan toivotaan pääsevän vastaanotolle lapsen kanssa. Muilla luokilla hieman suppeammat tapaamiset, joihin huoltaja saa toki myös osallistua halutessaan, tällöin kannattaa olla yhteyksissä ajoissa yhteisen ajan sopimiseksi! Yhteyttä voi ottaa paitsi puhelimitse joko soittaen tai tekstiviestillä, myös sähköpostin kautta tai myös Wilma-viestillä niiden oppilaiden osalta, kenellä Wilma on käytössä

Menestyksellistä uutta kouluvuotta toivottaen:
   Minna Käkelä, koulutervyedenhoitaja
   puh. 044-577 3812