Poissaolot

Sairaana

Poissaolot ja niistä ilmoittaminen

Huoltaja ilmoittaa luokanvalvojalle/kouluun oppilaan sairastumisesta ensimmäisen päivän aamuna – joka tapauksessa mahdollisimman nopeasti. Poissaolon jatkuttua yli kolme päivää huoltaja tiedottaa tilanteesta uudestaan.

Muusta poissaolosta huoltaja pyytää luvan oppilaan poissaoloon viimeistään kolme päivää ennen poissaoloa. Kiireellisessä tapauksessa huoltaja soittaa/jättää soittopyynnön luokanvalvojalle/kouluun. Ostokset ja kotityöt ym. hoidetaan vapaa-ajalla. Tapauskohtaisesti luokanvalvoja harkitsee ja voi antaa luvan tämäntyyppiseen poissaolopyyntöön. Jos etukäteen ei koululle ilmoiteta poissaolon syytä, poissaolo merkitään luvattomaksi poissaoloksi ja seurauksena on jälki-istunto. Jos poissaolo on pidempi kuin kolme päivää, lupa kysytään kirjallisesti rehtorilta.