Tukiopetus

Oppimisen tuki

Koululla on kokoaikaisesti oma erityisopettaja. Erityisopettajan työpanos on painottunut kielten ja matematiikan opetukseen. Tuen piiriin kuuluvien oppilaiden erityisopetus on pääosin integroitu yleisopetuksen ryhmään. Tarvittaessa erityisopetusta voidaan antaa myös klinikkamuotoisena. Koulunkäyntiavustajaa käytetään aina tarvittaessa lukuaineiden tunneilla, koulunkäyntiavustajan antama tuki on koettu erittäin tärkeäksi. Erityisopettajaan voi olla yhteydessä hänen työnumeroonsa 044 512 3592 Aino Yli-Peltola.

Tukiopetus on tarkoitettu tilapäisesti opiskelussa jälkeen jääneen oppilaan auttamiseksi, esim. pitkän poissaolon jälkeen tai jostakin muusta syystä. Tukiopetusta annetaan aina tarpeen mukaan ja siitä sovitaan aina erikseen huoltajan, oppilaan ja opettajan kesken.

Tärkeä läksyjen teon tukitoimi oppilaille koulullamme on ollut läksyparkki. Läksyparkkiin voi aina jäädä omasta halustaan, jos haluaa tukea läksyjen teossa. Kuitenkin, jos oppilaalla samasta oppiaineesta tulee kaksi läksyt tekemättä -merkintää kahden viikon aikana, tällöin opettaja määrää oppilaan läksyparkkiin tekemään tehtäviä. Läksyparkki on suoritettava kahden seuraavan läksyparkkikerran aikana. Läksyparkki pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 15 - 16. Läksyparkin valvojana on pääsääntöisesti opettaja kiertävän vuorolistan mukaan. Lisäksi läksyparkin ohjaajina toimivat avustajat Anne-Mari Kontiainen ja Anja Anttila.